Det vi vander, det vokser …
Min mission er at tage dig fra et fastkørt arbejdsliv til en bevidst levevej.
Jeg VED, hvor skoen trykker, når man sidder fast på arbejdsmarkedet.
Jeg kender alt til skyld og skam og dårlige undskyldninger. Jeg har også stået med dundrende hovedpine pga bekymringer ift hvordan det hele nogensinde skal komme til at hænge sammen.
Jeg har også investeret i mig selv, fundet modet til at hoppe helt ud af fleksjobordningen og fået RO og OVERSKUD på en måde, jeg ikke ANEDE var muligt ….

Jeg kan ikke tilbyde et quickfix – men jeg tilbyder at gå den genvej med dig, som ingen andre tilbød, da jeg selv havde allermest behov for hjælp.

Jeg tilbyder at tage dig i hånden, og gå vejen med dig, fra det fastkørte arbejdsliv til den bevidste levevej.

Jeg er dedikeret, arbejdsom og ordentlig – jeg ER mit job - og jeg har selv været lagt helt ned med stress på grund af en ledelse, der slet ikke havde øje for, hvilke konsekvenser dens handlinger havde for mig.

Selvom jeg fagligt ved ufatteligt meget om stress, psykisk arbejdsmiljø og forældreskab, er mit fokus altid på TRIVSLEN – det er dén, vi skal have til at vokse!

Jeg ved, at resultater skabes på baggrund af vedholdende fokus, og derfor tilbyder jeg primært forløb, så du kan få indkørt gode vaner, der også holder på sigt.

-Hvad er vigtigt for DIG? Få sluttet fred med fortiden.
-Hvad VIL du?
-Find MODET!
-Hold kursen 

Dét hjælper jeg dig med, ved en blanding af coaching, arbejdsark og psykoedukation.

Min tilgang tager afsæt i mine personlige erfaringer, min uddannelse som socialrådgiver samt mine faglige kompetencer, særligt fra de godt 11 år i jobcenterregi, hvor jeg primært arbejdede med empowerment og coaching af mere end 1000 personer med stress.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere, så kontakt mig gerne.
Back to Top