Om Ulla 
Min mission
At føre dig fra et fastkørt arbejdsliv til en bevidst levevej, med den håndholdte indsats, som jeg ikke selv kunne finde nogen steder, da jeg havde behov for den.

Min historie
Jeg har selv været møllen igennem med sygemelding og visitation til fleksjob. Jeg har også selv været godt og grundigt nede med stress, efter strukturændringer, manglende ledelse m.m. Det var voldsomt og hårdt, men det var i forbindelse med dén sygemelding jeg fandt modet til at skippe fleksjobbet. Jeg står nu stærkere i mig selv end nogensinde, og jeg er overbevist om, at jeg også kan hjælpe dig ud på den anden side. 
Jeg er 36 år og gift med min drømmemand, som jeg har fire døtre med. Jeg ved om nogen, hvordan helbred, arbejde og familie kan påvirke hinanden - både positivt og negativt.

Min faglige baggrund
Jeg er uddannet socialrådgiver, hvorfor psykologi, kommunikation og relationsarbejde er nogle af mine forcer. 
Jeg skrev bachelor om psykisk arbejdsmiljø, honoreret med et 10-tal, og startede umiddelbart efter dimissionen som jobrådgiver i en sygedagpengeafdeling, hvor jeg var ansat i godt 11 år. 
Jeg arbejdede i en lang årrække udelukkende med borgere, der var sygemeldt grundet stress, angst eller depression, og jeg kan derfor skrive de første godt 1000 samtaler alene med stressramte på CV´et. Jeg har således vidnet både succeser og fiaskoer i forhold til at rejse sig af asken, efter et totalt stresskollaps. 
I jobcenteret havde jeg primært at gøre med borgere, der ønskede at fastholde deres arbejde, hvorfor jeg har indgående kendskab til mulighederne i det henseende. Jeg har haft tæt samarbejde med Arbejdsmedicinsk Klinik omkring borgeres sygeforløb, og jeg har derfor med naturlig interesse fulgt med i den evidensbaserede forskning, der er blevet frigivet gennem tiden. Jeg har i øvrigt bredt kendskab til arbejdsmarked, beskæftigelseslovgivning, fastholdelsesplaner m.m., som jeg sætter i spil i “Fra fastkørt arbejdsliv til stressfri levevej” efter behov. 

Jeg er af natur positivt indstillet; lever efter devisen, der er altid to sider af en sag. Jeg tager konsekvent de lyserøde briller på. Dårlige undskyldninger mener jeg ikke, man kan bruge til noget, så dem er jeg hurtig til at stoppe.
Jeg ved ikke, hvor jeg havde været i dag, hvis jeg ikke havde gjort noget radikalt anderledes. Psykolog, stresscoach, Arbejdsmedicinsk Klinik, egen læge, Smerteklinik, you name it var ikke det, der ændrede noget for mig. Jeg måtte ty til andre metoder, og det er dem, jeg nu deler ud af.

Er det også på tide for dig at prøve noget nyt?
Vil du i gang med det samme, så kontakt mig, hvorefter vi kan aftale nærmere 
omkring opstart.
Trivselsmentor Ulla Rokkjær CVR: 40182067
Back to Top